1 desember & laget pepperkakehus (h)

hei, akkurat nå ser eg faktisk på julen i svingen med min lillebror og lillesøster xd.
igår hadde mormor kjøpt sånn pepperkakehus som vi kunne pynte og lime sammen selv.
lillebroren og lillesøsteren min pyntet den, og de spurte om eg ble med. så, ja eg ble med. til slutt var vell pepperkakehuset full av nonstop og segemenn. jeje, gleder meg til julen da vi skal knuse den å spise, namnam.
og foressten, idag når eg våknet, så lå det et lite lynt lag av snø på bakken. eller eg ekke sikker på om det var snø eller frost. men pappa hadde vist sett at det hadde snødd i dag, men det var bare sånn 5 minutter elns.. men ivertfall, nå begynner eg og få veldig julestemning. jule pyntet begynner og komme opp faktisk, og idag fikk eg penger på kortet (h)
nais, ikkje sant? men ja, her e et bilde av pepperkakehuset vi pyntet :' og foresten, når vi skulle åpne pakken og lime de sammen var jo det seff knust flere steder -.- så vi måtte lime litt mer en forventet xd.
amanda og andre 118
Q- gleder du deg te julen?
Q- elsker du pepperkake(hus) like mye som meg?- AFO

5 kommentarer

Livee :D

01.des.2009 kl.18:43

tøft bilde! :) åååe eg eeeelsker pepperkake huuus!! :D

marthe

01.des.2009 kl.18:44

ha ha........ det er lenge siden jeg har gjort ;) <3

Elise : )

01.des.2009 kl.18:46

Gleder meg masse til julen! Flinke dere er å pynte pepperkakehus da ;-) <3

Mari

01.des.2009 kl.20:52

Koslig me pepperkakehus baking da=) jule e ikkje de samme uten et pepperkakehus som en må lime 100 ganger får og holde sammen..!=) e vell det som skal kallas ein del av julesjarmen kan eg tenkje meg=)

Amira

01.des.2009 kl.22:29

JA, gleder meg kjempe masse til jul :D

JEG KOMENTERER ALLTID TILBAKE, OM DU HAR BLOGG!

om du har blogg, komenterer jeg alltid tilbake. jeg har ingenting imot vist du reklamerer bloggen din, men om du gjør det, må du ikke alltid forvente tilbakemeldinger
hits